2005 Stokes Isle Apt. 896, Venaville, New York

exibition center in boston

architecture
10

Years
Experience

Our team takes over everything, from an idea and concept development to realization.

If you’re looking for the latest in wireless headphones for your enjoyment and private listening, whether to TV, stereo, home entertainment such as theater, iTunes or Ipod, you might do well to look at the highly recommended Sennheiser RS 130 wireless headphones. These state of the art wireless headphones provide an advanced communication via FM radio frequency. The result is clear sound with no background noise or static and nearly 500 feet of free movement. The headphones have terrific surround sound effects and weigh less than ten

About

Our Great Services

For each project, we establish relationships with partners who we know will help us create.

team member
team member
team member
team member

our team

modern digital architect agency

If you need to redesign your new project, new visual strategy, ux structure or you do have some cool ideas for collaboration

Illustration

90%

web design

80%

development

95%

customer
Tyler Durden
Narrator

“ There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour “

customer
Micke Sommersby
Developer

“ There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour “

customer
Jin Xiao
Google, SEO

“ There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour “

go left
go right

Lastest News & Career

For each project we establish relationships with partners who we know will help us create

corporate-identity

Identiteit. Wat is dat nou eigenlijk? Identiteit is wie je bent, klinkt simpel. Maar is dat eigenlijk wel zo? Wie beslist eigenlijk wie je bent? Jij of je omgeving? Beide? En wat als je niet happy bent met wie je bent? Of wat als je wel happy bent met wie je bent, maar je het idee hebt dat je omgeving het verkeerd ziet? Wat dan?Er zijn boeken vol geschreven over identiteit (sommige zijn nog de moeite waard ook) maar het onderwerp heeft nogal de neiging om filosofisch te worden. Een beetje zweverig. Wij houden het graag lekker praktisch.

May 5, 2021
No items found.

Sound Design

Je staat er bijna nooit bij stil (eigenlijk merk je het pas als het niet goed op elkaar is afgestemd) maar beeld en geluid gaan niet zonder elkaar. De muziek geeft aan of iets treurig is of juist vrolijk. De kassalade die dichtslaat, een deurbel die rinkelt. In de verte hoor je een autoalarm. Kleine geluidseffecten die subtiel, bijna onbewust een omgeving schetsen. En uiteraard de stem van de voiceover, energiek en amicaal? Of juist rustig en zakelijk? Man of vrouw? Het maakt een wereld van verschil.

December 7, 2021

Animatie & Film

We maken er direct maar onderscheid tussen, animatie en film. Wij verstaan onder animatie alles wat niet met een fysieke camera is gefilmt. Dat gaat van een logoanimatie of een productuitleg tot aan complete 3D werelden. Wat in het storyboard slechts een geschetst idee was, komt tijdens het animeren tot leven.

October 5, 2021

Motion Graphics & Visual Effects

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, kan je nagaan als je 25 beelden per seconde laat zien. Gave video’s zijn niet langer alleen weggelegd voor de beursgenoteerde bedrijven met grote (televisie) budgetten. Of het nu gaat om YouTube, Vimeo, een product promotievideo op een beursstand, narrowcasting in de lobby of (ouderwets) reclame op televisie. Met de vooruitgang op het gebied van hard- en software zijn professionele motion graphics video’s en animaties binnen ieders bereik gekomen. En wij hebben alles in-house om dat mogelijk te maken.

Webflow development

Storage in de cloud. Tablet. iOS. Android. App. Native. Webkits. Zomaar een paar termen die hier met regelmaat door het pand vliegen. En dan hebben we het nog niet eens over alle afkortingen waar op de één of ander manier altijd een X of een Q in lijkt te zitten. Onder webdevelopment verstaan wij grofweg ‘de technische kant’. HTML, jQuery, CSS, XML, PHP, ActionScript, noem maar op. Ze hebben geen geheimen voor ons. Omdat wij zowel in-house designen als programmeren zijn de lijnen kort. Belangrijk, want goed webdevelopment is - buiten kennis van een berg aan rare afkortingen - vooral samenwerken.

Graphic Design

We hebben print en interface design even apart genoemd, maar er is natuurlijk een hoop meer dat we grafisch vormgeven. Zo ontwerpen we logo's en huisstijlen. Wat kan gaan van autobelettering tot vlaggen en kleding. Of wat dacht je van PowerPoint templates voor gelikte presentaties? Infographics? Productverpakkingen? Eigenlijk staan we er in het dagelijkse leven niet vaak bij stil, maar bijna alles komt vroeg of laat wel een keer op de tekentafel van een grafisch vormgever voorbij.

May 11, 2022

Print Design

Ontwerpen voor drukwerk noemen wij even apart van grafische vormgeving. Want bij drukwerk komt nog een hoop extra kijken. Papiersoort. Leesbaarheid van lettertypen. Inkt. Er zijn een behoorlijk wat variabelen tussen het beeldscherm van de designer en het uiteindelijke drukwerk die van invloed zijn op het eindresultaat. Van visitekaartjes en brochures tot complete huisstijlen. Digitaal drukwerk of full-color. Het kan allemaal en we regelen het graag voor je.

June 12, 2021

SEO / Google Adwords

Leuk natuurlijk, een prachtige nieuwe website, een hippe app in de appstore of een gave promovideo op YouTube. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat de website bezoekers krijgt, de app heeft gebruikers nodig en de video zit verlegen om kijkers. Wij kunnen daarbij helpen. Search Engine Optimalisation, Google Adwords, banner campagnes of een complete social media strategie. Afhankelijk van het beoogde resultaat staan er verschillende oplossingen tot je beschikking. Wij denken graag met je mee.

interface-design

Wij zijn van mening dat software zich zou moeten conformeren aan de gebruiker en niet andersom. User interface design staat in dienst van de gebruiker en maakt software toegankelijker.

Huisstijl ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

December 6, 2021

Keep in Touch

For each project we establish relationships with partners.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.