Webdevelopment

Storage in de cloud. Tablet. iOS. Android. App. Native. Webkits. Zomaar een paar termen die hier met regelmaat door het pand vliegen. En dan hebben we het nog niet eens over alle afkortingen waar op de één of ander manier altijd een X of een Q in lijkt te zitten. Onder webdevelopment verstaan wij grofweg ‘de technische kant’. HTML, jQuery, CSS, XML, PHP, ActionScript, noem maar op. Ze hebben geen geheimen voor ons. Omdat wij zowel in-house designen als programmeren zijn de lijnen kort. Belangrijk, want goed webdevelopment is - buiten kennis van een berg aan rare afkortingen - vooral samenwerken.

Agile/Scrum projectmanagement

Nou vonden wij projectmanagement altijd een beetje een vies woord. Het deed ons denken aan een bureaucratische molen en hierarchische organisaties. Niet iets wat bij ons past. Agile/Scrum projectmanagement is anders. Het heeft geen planning van maanden vooruit (die altijd uitloopt en nooit klopt) en we hoeven vooraf niet oneindig te bekvechten over requirements (die veranderen toch). Het is projectmanagement voor mensen zoals wij. Mensen die vooral bezig willen zijn met mooie, werkende software maken. Praktisch dus.

Wil je meer weten over hoe wij onze grote projecten managen? Heb je een groot project en vraag jij je af hoe dat in goede banen te leiden? Vragen staat natuurlijk vrij of kom gewoon eens langs.

Website ontwikkeling

Hoe gaat dat eigenlijk, een website bouwen? Dat wisselt natuurlijk per website maar we geven je alvast een houvast. Requirements. Wat moet de website gaan doen en voor wie? Welke informatie is het belangrijkste? Wat wil je overbrengen? Allemaal kritische vragen en die stellen we al in het eerste gesprek. Niet omdat we zo onaardig zijn, maar omdat we graag weten waar we aan toe zijn. Het zorgt ervoor dat we scherpe en duidelijke offertes kunnen neerleggen zodat jij ook weet waar je aan toe bent. 

Happy met de offerte? Tijdens het gesprek het gevoel gekregen dat er een 'klik' is? Dan gaan we zodra je akkoord geeft aan de slag. Eerst gaan we je een designvoorstel doen. Mocht de website op ons eigen Webbler Content Management systeem gaan draaien dan gaan we dat ook vast voor je inrichten. Zodra er goedkeuring is op het design gaan we dit omzetten naar HTML/CSS en koppelen aan Webbler CMS en voor je het weet staat de website, in onze demo-omgeving, gereed om de content in te voegen.

Eventuele functionaliteit die niet standaard in Webbler is opgenomen ontwikkelen wij in-house en maken wij gereed voor gebruik.

Heb je een vraag over het proces? Is er iets onduidelijk of heb je juist zoiets van 'klinkt goed, doe mij er maar eentje'? Laat het ons weten, de deur staat altijd open.

Kennismaken?

Telefoonnummer
0182 - 51 58 36
ma t/m vrij 9:00 - 17:30
E-mail
geen vraag is te gek
een vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze andere expertises?

We hebben onze expertises voor je opgedeeld in drie takken van sport; Design, Code en Motion. Klik op 'Overview' om naar de hoofdpagina van de betreffende categorie te gaan.