Sound Design

Je staat er bijna nooit bij stil (eigenlijk merk je het pas als het niet goed op elkaar is afgestemd) maar beeld en geluid gaan niet zonder elkaar. De muziek geeft aan of iets treurig is of juist vrolijk. De kassalade die dichtslaat, een deurbel die rinkelt. In de verte hoor je een autoalarm. Kleine geluidseffecten die subtiel, bijna onbewust een omgeving schetsen. En uiteraard de stem van de voiceover, energiek en amicaal? Of juist rustig en zakelijk? Man of vrouw? Het maakt een wereld van verschil.

Lang verhaal kort, geluid is een intergraal onderdeel van een goede video. Wij adviseren je graag over muziek, geluidseffecten en voiceovers.

Voiceover

Het opnemen van voiceovers doen we graag vroeg in het productieproces, zeker als we de voiceover moeten afstemmen op animaties. In de loop der jaren hebben we goede relaties opgebouwd met professionele voice-castingbureaus en geluidsstudio’s. De kosten zijn afhankelijk van de stem (Morgan Freeman en Matt Damon zitten in het wat duurdere segment, dat moge duidelijk zijn) en het doel van de video (zo betaal je meer voor een stem als dit voor een televisie is dan voor intern gebruik bij presentaties).

Ben je op zoek naar de perfecte stem voor jouw video? Laat het ons weten en wij doen je een passend voorstel.

Veel voor weinig

Niet iedereen heeft het budget om 'Painted Black' van de Rolling Stones opnieuw te laten inspelen door een compleet orkest.Wij begrijpen heel goed dat je iedere euro maar een keer kan uitgeven. Maar wees gerust, voor ieder budget is er een oplossing. In samenwerking met onze professionele partners hebben wij toegang tot een uitgebreide stock-library met muziek en geluidseffecten. En heb jij (of je collega) een fantastische stem? Ga dan gerust mee met ons de studio in, zorgen we samen voor een topresultaat zonder over het budget heen te gaan.

Wil je meer weten over het opnemen of de kosten van een voiceover? Of wil je zelf op een professionele manier een script inspreken? Wij helpen je graag verder.

Kennismaken?

Telefoonnummer
0182 - 51 58 36
ma t/m vrij 9:00 - 17:30
E-mail
geen vraag is te gek
een vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze andere expertises?

We hebben onze expertises voor je opgedeeld in drie takken van sport; Design, Code en Motion. Klik op 'Overview' om naar de hoofdpagina van de betreffende categorie te gaan.