SEO / Google Adwords

Leuk natuurlijk, een prachtige nieuwe website, een hippe app in de appstore of een gave promovideo op YouTube. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat de website bezoekers krijgt, de app heeft gebruikers nodig en de video zit verlegen om kijkers. Wij kunnen daarbij helpen. Search Engine Optimalisation, Google Adwords, banner campagnes of een complete social media strategie. Afhankelijk van het beoogde resultaat staan er verschillende oplossingen tot je beschikking. Wij denken graag met je mee.

Search Engine Optimalisation

SEO is dé term die wordt gebruikt voor het "Google-vriendelijk" maken van websites. Door goed gebruik te maken van de mogelijkheden en kansen die er liggen, wordt een website hoger getoond in de zoekresultaten in Google. Dit komt vanzelfsprekend ten goede van bezoekers-aantallen, en daarmee direct aan potentiële klanten.

Google Adwords

Met Google Adwords betaal je voor iedere bezoeker die binnenkomt op de website. Klinkt duur, maar door het goed uitlezen en bijhouden van statistieken kan men altijd winst verzorgen op elke gemiddelde klik. Wij bieden dit aan in zowel abonnementsvorm, als in een dagdeel uitleg en het achteraf bieden van ondersteuning hierop. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Kennismaken?

Telefoonnummer
0182 - 51 58 36
ma t/m vrij 9:00 - 17:30
E-mail
geen vraag is te gek
een vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze andere expertises?

We hebben onze expertises voor je opgedeeld in drie takken van sport; Design, Code en Motion. Klik op 'Overview' om naar de hoofdpagina van de betreffende categorie te gaan.