Print Design

Ontwerpen voor drukwerk noemen wij even apart van grafische vormgeving. Want bij drukwerk komt nog een hoop extra kijken. Papiersoort. Leesbaarheid van lettertypen. Inkt. Er zijn een behoorlijk wat variabelen tussen het beeldscherm van de designer en het uiteindelijke drukwerk die van invloed zijn op het eindresultaat. Van visitekaartjes en brochures tot complete huisstijlen. Digitaal drukwerk of full-color. Het kan allemaal en we regelen het graag voor je.

De duivel en de details

Print heeft één heel groot nadeel, drukwerk komt namelijk zonder 'undo' knop. En in de tijd van spellingscontrole, undo, copy-paste willen we dat nog wel eens vergeten. Daarom hebben wij goede afspraken met onze drukkers, bijvoorbeeld over het aanleveren van drukproeven. Want wij begrijpen heel goed dat sommige dingen pas 'definitief' voelen als je ze in je handen houdt. Dat is de manier waarop wij het liefste werken, samen. Samen met onze klanten, samen met onze drukkers. Zo komen we tot de mooiste eindproducten, ook in de details.

Als een kind in een snoepwinkel

Ooit wel eens bij een drukker wezen kijken? Zou je gewoon eens moeten doen, er gaat een wereld voor je open. Duizenden papiersoorten, druktechnieken, kleuren, geuren, verzin het en het bestaat. Of je nu visitekaartjes wilt die naar appeltaart ruiken voor je banketbakkerij of inkt die alleen leesbaar is in zonlicht voor je duurzaamheids jaarverslag, het kan allemaal. Wij gaan dan ook graag met je om tafel zitten om ideeen te bespreken en doen je in samenwerking met onze drukkers een goed voorstel. 

Kennismaken?

Telefoonnummer
0182 - 51 58 36
ma t/m vrij 9:00 - 17:30
E-mail
geen vraag is te gek
een vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze andere expertises?

We hebben onze expertises voor je opgedeeld in drie takken van sport; Design, Code en Motion. Klik op 'Overview' om naar de hoofdpagina van de betreffende categorie te gaan.