De Goudse | Het Nieuwe Pensioen Video

« Portfolio: NIOW | Website
Verzekeringen. Pensioenen. De krant staat er iedere dag vol mee en meestal niet positief. Daarom komt De Goudse met 'Het Nieuwe Pensioen'. Een collectief pensioen voor ondernemingen vanaf één medewerker. Aan ons de vraag of we daar een mooie animatie voor kunnen maken. Dat doen we natuurlijk graag.

Het Nieuwe Pensioen

De Goudse richt zich op ondernemend Nederland, al sinds de oprichting in 1924. Het stond al vroeg voor ons vast, dat oer-Hollandse willen we vasthouden. De Nederlandse nuchterheid. Open en eerlijk communiceren over financiële zaken. Dat sluit goed aan bij ondernemers. We besloten de meest gestelde pensioenvragen als uitgangspunt te nemen. Zeker in deze tijd is het logisch om kritisch naar financiële producten te kijken en wij begrijpen die argwaan. Daarom doen we ons best om alle vragen te beantwoorden maar verwijzen we altijd naar een financieel adviseur. Want dat is degene die jouw financiële situatie goed kan beoordelen.

Behind the scenes / making of

We hadden het over het oer-Hollandse gevoel. Er zijn maar weinig steden meer oer-Hollands dan Gouda. We besloten daarom het centrum van Gouda als uitgangspunt te gebruiken voor de sfeer. Dus toen de zon op een ochtend goed stond, pakten wij onze camera's en gingen het centrum van Gouda in. Met het nodige kunst en vliegwerk plakten we de foto's aan elkaar, haalden we winkels, bomen en fietsen weg om onze eigen winkels, bomen en bankjes terug te plaatsen (in 3D). Zo maakten we van een paar simpele foto's een levende straat. In onze showreel zit een versnelde animatie van dit proces.
« Portfolio: NIOW | Website