Ambitious | Website

Of het nu een bedrijfsfeest is voor duizend man of een bruiloft voor vijftig, Johan en zijn collega’s zorgen voor de juiste match in mensen, muziek en apparatuur en zorgen zo voor een onvergetelijke beleving. Dat is iets wat we niet terug zagen op de toenmalige website, beleving. De nieuwe site heeft beleving als centraal thema en laat Ambitious zien zoals ze zijn. Open, vrolijk en klaar om alle vragen te beantwoorden.

De Ambitious Experience

Beleving moet je beleven. We bouwden onze eigen studio om tot drive-in-show en lieten Johan stap voor stap de aanpak van Ambitious uitleggen voor een draaiende camera. Met wat creatief knippen en plakken (en het nodige ActionScript) kreeg de bezoeker nu, onder begeleiding van Johan, uitleg over wat Ambitious deed en waar ze op moesten letten bij het plannen hun eigen feest.

Behind The Scenes / Making Of

De Ambitious Experience was slechts de eerste stap die we samen maakten. Zo introduceerden we actief gebruik van social media en gingen we mee om foto’s te maken. We willen de Ambitious ervaring zo toegankelijk mogelijk maken. Maar Ambitious richt zich niet alleen op feesten en partijen. Dus pakten we de huisstijl aan en gingen we verder met het professionaliseren van het imago van Ambitious. En dat doen we nog steeds, met veel plezier.