De Goudse | Schade Online Video

« Portfolio: KNMP | Video Handvest
Portfolio: Food2Market | Video »

Dat een software update meer kan zijn dan het aanklikken van de ‘update’ button bewijst De Goudse. Zij kozen ervoor om van de v3.8 release een communicatiemoment te maken. Te bewijzen naar hun klanten dat ze luisteren naar hun feedback. Een moment om nieuwe gebruikers aan te trekken. Dergelijke communicatie juichen wij toe en de strakke deadline nemen we dan voor lief.

De Goudse Verzekeringen

Schade Online is het platform voor tussenpersonen van De Goudse. Het wordt gebruikt om verzekeringen af te sluiten, offertes te maken en klantgegevens te beheren. Maar het kan natuurlijk altijd makkelijker, sneller en gebruiksvriendelijker. De Goudse luisterde aandachtig naar hun klanten en verwerkte de feedback tot nieuwe features in de v3.8 release.

Behind the scenes / making of

Om de verbeterde gebruiksvriendelijkheid te benadrukken en de nadruk op de nieuwe features te leggen, kozen we voor een lichte, schone look & feel. Dit keer gemaakt met de nieuwe After Effects CS6 Raytrace engine. Net zo belangrijk was de flow, de match tussen de voiceover en beweging. Soepel. Net zoals Schade Online 3.8
« Portfolio: KNMP | Video Handvest
Portfolio: Food2Market | Video »