Andrew Jordan Knives | Website

« Portfolio: Ambitious | Website
Andrew is één van slechts een hand vol ‘masterbladesmiths’. Hij kwam bij ons omdat er een gat was ontstaan tussen de kwaliteit van zijn ambacht en de manier waarop dat online werd neergezet. De website was onoverzichtelijk, lastig up to date te houden en deed geen recht aan de prachtige messen en zwaarden die Andrew smeed. Een leuke uitdaging voor ons dus.

Jordan Knives

Het ambacht van een bladesmith is puur. Veel bloed, zweet en tranen. Gloeiende kolen. Witheet staal. Brute kracht. En dan uren lang slijpen en polijsten totdat de ware aard van het staal bovenkomt. Dat gevoel wilden we oproepen met de nieuwe website. Het was vanaf de eerste minuut duidelijk dat er behoefte was aan een robuust en gebruiksvriendelijk CMS. Met ons eigen Webbler CMS is het niet langer een dagtaak, maar juist leuk om nieuwe projecten en foto’s toe te voegen. De website leeft weer en is een heerlijke plek geworden voor iedereen met een interesse in messen, zwaarden en het ambacht van Andrew.

Behind The Scenes / Making Of

Naast de website doen we ook andere dingen voor Andrew. Fotografie bijvoorbeeld. Zo kwam Andrew naar ons toe voor het fotograferen van het Tempeliers zwaard. Een project waar Andrew veertien maanden met hart en ziel aan had gewerkt en nu voor goed verdween naar de klant. En zoals Andrew geen genoegen neemt in zijn smeedwerk met minder dan het beste, doen wij dat ook niet. Eerlijk is eerlijk, we waren al een tijdje op zoek naar een excuus om te fotograferen met een Hasselblad. ;-)
« Portfolio: Ambitious | Website