IDvision menu

Bij ons staan er altijd lekkere dingen op het menu. En dan hebben we het niet alleen over smaakvolle websites, lekker drukwerk en animaties die je doen watertanden. Nee, ook qua eten en drinken is het hier goed toeven. Wat kan je zoal verwachten?

XHTML Midnight Breakfast Special

Hoe hou je programmeurs aan het werk? Zo min mogelijk daglicht, veel energy drink en tosti’s natuurlijk. Tosti bakken is binnen IDvision inmiddels tot kunst verheven en de energy drink kunnen we per tankwagen bestellen. Aan dat daglicht gaan we iets doen, dat beloven we.

Scrumbled Eggs á la IDvision

Een beetje SCRUM Master kan niet zonder. Een gekookt eitje, snufje zout, op een pistoletje en drie koppen dubbele espresso on the side. Breakfast of champions. Ook geschikt voor project- en accountmanagers met een overvolle agenda. Afrekenen in storypoints graag.

Monday Morning Mellow Tea

Groene thee, citroen thee, sterrenmunt thee. Je kan het zo gek niet verzinnen, we hebben het in huis. Sinds kort ook als tea-flavored-tea verkrijgbaar. Lekker een paar bakkies voordat de telefoon weer gaat rinkelen en de week in al zijn hectiek weer los gaat. Iedere week slechts voor beperkte tijd verkrijgbaar. Helaas, het is niet anders.