Mark Oudshoorn  CEO / Founder

Weet dat met de huidige technologie nagenoeg alles kan. Dus kan het ‘nooit’ moeilijk zijn om te realiseren. Ook al duurt het tot diep in de nacht voordat het werkt. Maar we moeten eerlijk toegeven, het werkt wel altijd. Heeft een bloedhekel aan alles wat niet digitaal is. Wij schatten het risico dattie ooit per ongeluk* Skynet ontwikkelt ‘hoog tot zeer hoog’.

*waarschijnlijk niet per ongeluk.

Marc van der Krogt  Sales & Account Manager

Wanneer je als bedrijf blijft groeien is het niet meer dan logisch dat iemand zich full-time op de marketing en sales gaat richten. Communicatie en klantcontact zijn waarden waar we ons als IDvision sterk voor willen maken. Marc was gezien zijn ervaring en kennis de ideale man om deze positie op te vullen.

Mitchell Kolster  Design Artist

Of er nu een video, design of animatie moet komen, niets is onmogelijk. Bedenk het en Mitchell visualiseert het voor je. Behalve een goed oog voor alles op het gebied van motion heeft hij een verborgen DJ talent, wat ook de reden is dat hij de muziek op het kantoor beheert.

Chris de Heij  Web Developer

Programmeert alles wat los zit weer vast en zorgt ervoor dat alles wat er tussen neus en lippen door beloofd wordt, ook daadwerkelijk wordt ingelost. Heeft een goed oog voor het grotere geheel en wat kleine wijzigingen nu, op termijn aan impact kunnen hebben.

Erik van den Heuvel  Web Developer

Heeft behalve met zijn auto, óók indruk gemaakt met zijn kennis op het gebied van programmeren. Met een hands-on mentaliteit zorgt hij ervoor dat elk stukje code functioneert zoals vooraf bedacht was.

Jeroen van Rooijen  Web Developer

Van simpele websites tot uitgebreide systemen, Jeroen weet precies hoe het in elkaar schuift en biedt hierbij de helpende hand. Ondanks dat Jeroen zich zeer vaardig heeft bewezen met programmeren, denken we toch dat de korte voetbalpauzes op het werk zijn favoriete momenten zijn.