Een professionele logo animatie

Natuurlijk kun je je presentatie of productvideo beginnen en eindigen met een statische visual van jouw logo. Maar je wilt natuurlijk liever direct de aandacht trekken of juist je verhaal spetterend afsluiten. Daar is een professionele logoanimatie uitstekend geschikt voor.

"Een professionele logoanimatie weerspiegelt de sterke kanten van het merk. Het zorgt ervoor dat een merk tot leven komt."

Bewegend beeld trekt de aandacht. Dat maakt een logoanimatie zo krachtig. Voor een aantal seconden wordt de blik van de kijker gefocust op jouw logo. Jouw pay-off. In plaats van zomaar ‘een afzender’ wordt jouw merk een sterke, visuele herinnering. Als dat geen brandbuilding is, weten wij het ook niet meer. Om deze woorden kracht bij te zetten laten we enkele van onze logo animaties zien.

Wil je weten of we ook jouw data kunnen visualiseren? Of heb je een ander idee en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel dan niet en neem contact met ons op:
Webbler - logo animatie
Figlo - logo animatie
Ambitious - logo animatie
IDvision - 3d logo animatie
Een logo animatie laten maken doe je niet zomaar. De kwaliteit van de animatie is een weerspiegeling van de sterke kanten van het merk, het moet dus wel goed gebeuren. Vele bedrijven zijn u voor gegaan en hebben er voor gekozen met ons samen te werken. We hebben een kleine greep gedaan uit ons klantenbestand, klanten waar we stuk voor stuk trots op zijn voor gewerkt te hebben.
Heb je een vraag over hoe de productie van een logo animatie in zijn werk gaat en of we ook een aanspreken logo animatie voor jouw merk kunnen maken? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden graag al je vragen.

Kennismaken?

Telefoonnummer
0182 - 51 58 36
ma t/m vrij 9:00 - 17:30
E-mail
geen vraag is te gek
een vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze andere expertises?

We hebben onze expertises voor je opgedeeld in drie takken van sport; Design, Code en Motion. Klik op 'Overview' om naar de hoofdpagina van de betreffende categorie te gaan.