HTML5 Apps

Apps zijn natuurlijk helemaal hip-te-gek-gaaf. Wij zijn de laatste die dat zullen ontkennen, ook onze telefoons en tablets staan er vol mee. Wij programmeren ook zelf apps, maar wel in HTML 5 en niet native. Wij geloven in cross-device functionaliteit en de ervaring leert ons dat native programmeren in iOS en vervolgens exporteren (met alle functionaliteit) naar Windows Mobile, Android of RIM of vice versa de nodige kosten met zich mee brengt.

Wat dat betreft zijn we wel oer-hollands, zo veel mogelijk resultaat voor zo min mogelijk euro’s. Daarom dus, HTML5 apps ftw.

iOS / Android / Windows Mobile

Bij het ontwikkelen van apps houden we vooral rekening met iOS (o.a. op de iPad, iPhone en iPod Touch) en Android (HTC, Samsung, e.d.) besturingssystemen. Tegenwoordig komt ook Windows Mobile weer om de hoek kijken, welke een steeds grotere markt inneemt. Het grootste gedeelte van de app kan generiek worden gemaakt, met een aantal specifieke fixes per besturingssysteem.

De Appstore / Google Play

Wij bieden ondersteuning in het plaatsen van apps in de Appstore (Apple) en in de Google Play Store (Android). Vanuit hier kunnen deze direct worden gedownload of gekocht door miljoenen gebruikers.

Kennismaken?

Telefoonnummer
0182 - 51 58 36
ma t/m vrij 9:00 - 17:30
E-mail
geen vraag is te gek
een vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze andere expertises?

We hebben onze expertises voor je opgedeeld in drie takken van sport; Design, Code en Motion. Klik op 'Overview' om naar de hoofdpagina van de betreffende categorie te gaan.