Welkom bij IDvision

De kracht van IDvision is ons team professionals op gebied van creatieve technische weboplossingen, met een scherp oog voor branding. Wij gaan net die stap verder om te zorgen dat de digitale presentatie matcht met de gehele identity van de klant. Daarom vind je bij ons marketingcommunicatie, advies & realisatie op één en dezelfde locatie.

Laat je inspireren door ons portfolio.
ADP
Aegon
Akzonobel
BMW
De Goudse
Esteon
Figlo
KNMP

Wat we doen

Zelf hebben we het altijd over: design, code & motion. Dat is een beetje kort door de bocht want er komen wel wat meer dingen bij kijken zoals projectmanagement, merkstrategie en concepting (om er maar even wat termen in te gooien). Het belangrijkste om te onthouden is dat wij op die drie vlakken hands-on professionals zijn.

Wil je een bedrijfsfilm laten maken, een professionele website lanceren of nadenken over een corporate identity change? Bij ons heb je altijd direct contact met iemand die weet waar je het over hebt en niet met de accountmanager die via de afdeling traffic bij de projectmanager verhaal gaat halen. Wel zo fijn.

Waarom we dingen doen

Als we duizend jaar geleden hadden geleefd waren we schilders geworden. Of uitvinder. Of beeldhouwer. Nou ja, het liefste waren we natuurlijk ridder geworden, maar dat is een ander verhaal. Het gaat erom dat we graag dingen maken. Het creëren van iets uit niets.

We genieten iedere keer weer als er dozen vers drukwerk binnenkomen, als er een website live gaat of als we een net uitgerenderde video presenteren. Het is onze passie, soms grenzend aan obsessie.

Hoe we dingen doen

Als je ons verdrietig wilt krijgen moet je ons van negen tot vijf in een meeting zetten (met verplichte stropdas). Werkbespreking prima, maar dan wel kort en krachtig om daarna de mouwen op te stropen en aan het werk te gaan. Wij zijn doeners. Het is niet voor niets dat bijna iedereen hier ooit eigen baas is geweest.

Praktisch en oplossingsgericht te werk gaan. Wij vinden het eigenlijk niets anders dan 'common sense'. We proberen het bedrijf te zijn waar we zelf ook klant zouden willen worden.

Hallo en aangenaam.

Klinkt interessant zo’n ‘Creative Media’ toko. Maar ongeacht het bordje op de deur, ons succes valt en staat met de mensen die hier werken.

Dus hallo en aangenaam, maak kennis met de drijvende krachten achter IDvision.

- IDvision is onderdeel van de Total Identity Groep -