Graphic Design

We hebben print en interface design even apart genoemd, maar er is natuurlijk een hoop meer dat we grafisch vormgeven. Zo ontwerpen we logo's en huisstijlen. Wat kan gaan van autobelettering tot vlaggen en kleding. Of wat dacht je van PowerPoint templates voor gelikte presentaties? Infographics? Productverpakkingen? Eigenlijk staan we er in het dagelijkse leven niet vaak bij stil, maar bijna alles komt vroeg of laat wel een keer op de tekentafel van een grafisch vormgever voorbij.

Logo design

Ook wel leuk om even apart te noemen, logo design. Je bent natuurlijk meer dan alleen een logo (daar hadden we het bij corporate identity al over) maar dat neemt niet weg dat het logo een belangrijk onderdeel van de identiteit is. Het logo is waar de dromen en ambities samenvloeien met de visual identity en door de designer gesmeed worden tot een aansprekend en herkenbaar beeldmerk. Of gewoon de naam van je bedrijf in Helvetica. Condensed. Dat kan ook.

Goed, even de typografische grapjes daar gelaten, logo design is belangrijk. Al is het alleen maar omdat je er de komende jaren tegenaan moet kijken. Het is iets waar we veel zorg en aandacht aan besteden.  Het is een samenwerking, een dialoog, tussen klant en vormgever. Het is ook vaak een proces wat tijd kost, tijd die we er ook voor vrijmaken.

PowerPoint Templates

Ooit wel eens een uur lopen zoeken naar die 'ene' presentatie? Om vervolgens de helft van de slides te verwijderen en met veel pijn en moeite je eigen slides toe te voegen. En er dan op het laatste moment achter komen dat de beamer in 4:3 beeld projecteert terwijl de presentatie in 16:9 formaat is. Been there, done that. Wie eigenlijk niet?

Daarom maken wij uitgebreide PowerPoint templates in bruikbare formaten, zodat je makkelijk van start kan gaan en je kan richten op de inhoud van de presentatie. Want daar gaat het uiteindelijk toch om?

Kennismaken?

Telefoonnummer
0182 - 51 58 36
ma t/m vrij 9:00 - 17:30
E-mail
geen vraag is te gek
een vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze andere expertises?

We hebben onze expertises voor je opgedeeld in drie takken van sport; Design, Code en Motion. Klik op 'Overview' om naar de hoofdpagina van de betreffende categorie te gaan.