Webbler Content Management

Wisselt de content op de website regelmatig? Bijvoorbeeld nieuwe vacatures, nieuwsberichten in een blog of wil je regelmatig nieuwe projecten aan je bezoekers tonen? Dan gaat een goed Content Management Systeem je veel tijd en hoofdpijn besparen. Webbler is ons eigen CMS. We kennen het als onze broekzak en als gebruiker geniet je direct van onze expertise op het gebied van GUI en functionaliteit.

En als je specifieke eisen hebt die toevallig nog niet in Webbler zitten? Dan bouwen we dat gewoon in. Software die zich conformeert aan de gebruiker, niet andersom. Daar geloven wij in.


Content Management

We hebben in de loop der jaren de nodige content management systemen voorbij zien komen maar we hadden altijd wel op en aanmerkingen. Dus hebben we het zelf maar gemaakt, een robuust systeem, betaalbaar en eenvoudig te gebruiken.

Modulair opgebouwd

Omdat Webbler modulair is opgebouwd, kan Webbler geheel naar wens worden ingericht. Omdat het ons eigen systeem is kennen we Webbler als onze broekzak, dat maakt het voor ons eenvoudiger om op maat aanpassingen op te verrichten. Scheelt ook weer in de kosten, niet geheel onbelangrijk.

Webbler demonstratie?

Ben je opzoek naar een handig CMS? Ben je benieuwd of Webbler ook een oplossing is voor jouw vragen? Kom dan een keer (vrijblijvend) langs voor een bak koffie en een kopje thee, dan laten we meteen zien waarom Webbler ook voor jou de juiste keuze is.

Kennismaken?

Telefoonnummer
0182 - 51 58 36
ma t/m vrij 9:00 - 17:30
E-mail
geen vraag is te gek
een vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze andere expertises?

We hebben onze expertises voor je opgedeeld in drie takken van sport; Design, Code en Motion. Klik op 'Overview' om naar de hoofdpagina van de betreffende categorie te gaan.