Vertrouwen op code

Voor de meeste mensen, voor wie computers gewoon een gebruiksartikel zijn, zal de code onzichtbaar blijven. Het feit is echter dat in het dagelijks gebruik, wij allemaal meer en meer op software vertrouwen.

Wij coderen nagenoeg alles wat los en vast zit. Van de simpele dingen zoals ‘bingokaarten die altijd winnen’ voor een direct mail campagne tot aan complete software conversies naar tablet en alles wat daartussen valt.

Webbler Framework

Webbler is ons eigen CMS. We kennen het als onze broekzak en als gebruiker geniet je direct van onze expertise op het gebied van GUI en functionaliteit.

Webdevelopment

Storage in de cloud. Tablet. iOS. Android. App. Native. Webkits. Zomaar een paar termen die hier met regelmaat door het pand vliegen. En dan hebben we het nog niet eens over alle afkortingen waar op de één of andere manier altijd een X of een Q in lijkt te zitten. Onder webdevelopment verstaan wij grofweg ‘de technische kant’. HTML, jQuery, CSS, XML, PHP, ActionScript, noem maar op. Ze hebben geen geheimen voor ons. Omdat wij zowel in-house designen als programmeren zijn de lijnen kort. Belangrijk, want goed webdevelopment is - buiten kennis van een berg aan rare afkortingen - vooral samenwerken.

Meer over webdevelopment

Webbler CMS

Wisselt de content op de website regelmatig? Bijvoorbeeld nieuwe vacatures, nieuwsberichten, een blog of wil je regelmatig nieuwe projecten aan je bezoekers tonen? Dan gaat een goed Content Management Systeem je veel tijd en hoofdpijn besparen. Webbler is ons eigen CMS. We kennen het als onze broekzak en als gebruiker geniet je direct van onze expertise op het gebied van GUI en functionaliteit. En als je specifieke eisen hebt die toevallig nog niet in Webbler zitten? Dan bouwen we dat gewoon in. Software die zich conformeert aan de gebruiker, niet andersom.

Meer over Webbler Content Management

HTML5 Apps

Apps zijn natuurlijk helemaal hip-te-gek-gaaf. Wij zijn de laatste die dat zullen ontkennen, ook onze telefoons en tablets staan er vol mee. Wij programmeren ook zelf apps, maar wel in HTML 5 en niet native. Wij geloven in cross-device functionaliteit en de ervaring leert ons dat native programmeren in iOS en vervolgens exporteren (met alle functionaliteit) naar Windows Mobile, Android of RIM of vice versa de nodige kosten met zich mee brengt. Wat dat betreft zijn we wel oer-hollands, zo veel mogelijk resultaat voor zo min mogelijk euro’s. Daarom dus, HTML5 apps ftw.

Meer over HTML5 Apps

SEO / Google Adwords

Leuk natuurlijk, een prachtige nieuwe website, een hippe app in de appstore of een gave promovideo op YouTube. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat de website bezoekers krijgt, de app heeft gebruikers nodig en de video zit verlegen om kijkers. Wij kunnen daarbij helpen. Search Engine Optimalisation, Google Adwords, banner campagnes of een complete social media strategie. Afhankelijk van het beoogde resultaat staan er verschillende oplossingen tot je beschikking. Wij denken graag met je mee.

Meer over SEO en Goole Adwords

Code & Strategie

In tegenstelling tot wat men vaak denkt, is code heel elegant. Net als bij design geldt de kunst van het weglaten. Zo veel mogelijk functionaliteit met zo min mogelijk regels code, een kunst op zich. Maar code heeft ook een hele praktische kant, wiskundig en objectief. Eigenschappen die al snel aansluiting vonden bij de online marketeers. Code is immers in staat alles inzichtelijk te maken. Welke banner werkt er beter? Verdwalen bezoekers op de website? Waar liggen de knelpunten? Waar klikt men wel en waar haakt men af?

Statistieken en analyses maken online campagnes meetbaar. Het geeft inzicht in waar verbeteringen mogelijk zijn en in combinatie met Search Engine Optimalisatie (SEO) en Google Adwords een krachtige tool voor de professionele marketeer. Wij helpen je er graag mee.

Benieuwd naar onze andere expertises?

Lees dan verder over Design of Motion.

Kennismaken?

Telefoonnummer
0182 - 51 58 36
ma t/m vrij 9:00 - 17:30
E-mail
geen vraag is te gek
een vrijblijvende offerte aanvragen?