Animatiefilm laten maken

Voor we met ons verhaal beginnen is het handig dat we het verschil tussen animatie en film uitleggen. Onder animatie verstaan we alles wat niet met een fysieke camera is gefilmd. Dit kan uiteenlopen van een logoanimatie of een productuitleg tot aan complete 3D werelden. Bij het storyboard hebben we een idee geschetst, tijdens het animeren komt dit tot leven.

Naast animaties hebben we ook film. Met een echte camera, op locatie of in de studie. Denk hierbij aan interviews. Bij films ligt de nadruk op het monteren. Het knippen en plakken van de juiste takes tot een kloppend, vloeiend geheel. Eigenlijk zouden we zo’n bordje moeten hebben zodat we een keer heel hard ‘actie!’ mogen roepen.
Heb je een leuk idee of weet je al precies wat je wil? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

Concepting

Verhalen vertellen. Je hebt het vast zelf al eens ervaren, of het nou een leraar was tijdens een hoorcollege of een voorleesmiddag op de basisschool, verhalen vertellen is een kunst. Een verhaal dat goed verteld wordt neemt je mee, het boeit en blijft hangen. Soms zelfs een leven lang.

We kunnen hieruit al concluderen dat het succes van een verhaal twee kanten heeft. Het verhaal zelf moet boeiend zijn en de manier waarop het gebracht wordt moet aanspreken. Dat is wat wij 'concepting' noemen, het bedenken van boeiende, opvallende verhalen en deze op een aansprekende manier presenteren.

Productie

Met alleen een goed concept ben je er nog niet. De uitvoering hiervan is minstens zo belangrijk. Wij kunnen je helpen een goed idee om te zetten naar een gaaf resultaat. Een hoop dingen doen we in-house, zoals storyboarding, sounddesign, script schrijven en animeren. Voor andere zaken werken we samen met professionele partners. Bijvoorbeeld voor het opnemen van voice-overs.

Geinteresseerd en wil je bij ons een animatiefilm laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Kennismaken?

Telefoonnummer
0182 - 51 58 36
ma t/m vrij 9:00 - 17:30
E-mail
geen vraag is te gek
een vrijblijvende offerte aanvragen?

Benieuwd naar onze andere expertises?

We hebben onze expertises voor je opgedeeld in drie takken van sport; Design, Code en Motion. Klik op 'Overview' om naar de hoofdpagina van de betreffende categorie te gaan.